Trustpilot-postmanflowers.eu-cannabisbutik

Om Postmanflowers

Postmanflowers.eu er en dansk virksomhed og webshop, som bestræber sig på at skabe den mest pålidelige markedsplads for CBD-produkter.

Her i Postmanflowers er vi lige så store cannabisentusiaster, som du er, og vi har en klar vision om at tilbyde vores kunder de allerbedste CBD-produkter til en fordelagtig pris.

Sikre, EU-godkendte produkter.

Som danskejet virksomhed og som forhandler af CBD-produkter til både danske og andre europæiske forbrugere, er vi selvfølgelig underlagt gældende dansk lovgivning samt EU-lovgivning, der skal regulere mængden af det ulovlige euforiserende stof Delta-9-Tetrahydrocannabinol (THC).

Vi kan dokumentere det konkrete indhold af relevante cannabinoider og garanterer naturligvis, at ingen af vores produkter overskrider det tilladte THC-indhold på 0,2%.

Produkter som du kan stole på.

Vi køber udelukkende produkter fra anerkendte, danske eller europæiske leverandører, som på lovlig vis, kan dokumentere indholdet af THC. Derudover udtager vi yderligere stikprøver af alle vores produkter, som bliver analyseret hos det østrigske laboratorie Institut für Hanfanalytik, som med stor præcision verificerer det konkrete indhold af relevante cannabinoider samt bedømmer kvaliteten af CBD-produkterne. Herefter udvælges de CBD-produkter, som lever op til standarden.

Vi kvalitetssikrer alle råprodukterne, herunder CBD-topskud, CBD-olie og CBD-hash, så du trygt kan stole på de produkter du får hjem, og vi kan med sikkerhed imødekomme gældende lovgivning på området. 

Laboratorietest via QR-kode.

Du har altid direkte adgang til laboratorietest via QR-koden på det pågældende produkt eller inde på webshoppen via link i produktbeskrivelsen.

Mere om produktet.

Produktnavne er fiktive, men ikke tilfældige. Vi har opdigtet navne til vores forskellige topskud ud fra en sensorisk test, hvor hvert produkt navngives ud fra topskudendes farve, aroma, tæthed osv.

Lovgivning omkring cannabinoid-holdige produkter.

Vi er som danskejet virksomhed underlagt EU’s novel food-regler, som bl.a. siger, at cannabinoid-holdige produkter, herunder CBD-produkter, endnu ikke er risikovurderet og derfor ikke er godkendt som en fødevare i EU-medlemslandene. 

Som det fremgår i produktbeskrivelserne, sælges alle produkter udelukkende til udvortes brug, og andre produkter, som f.eks. industrihamp, sælges som helserelaterede, aromaskabende duftartikler.

Du er altid velkommen til at kontakte os med yderligere spørgsmål, vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktinformation

POSTMANFLOWERS ApS

Telefon: +45 61 68 50 80

E-mail: info@postmanflowers.eu

CVR: 42799777

Alle henvendelser besvares inden for 24 timer i hverdage.